"Dinsdagmiddag bijna 15.30." Eerder al aangekondigd dat er iemand zou komen zingen op al de 3 woongroepen,zo ook bij ons op de Tulp. Daar kwam zij, ik wist echt niet wat ik ervan moest verwachten zo al helemaal de bewoners niet. Een echte verrassing was het voor ons allen.

Zij stelde zich voor en ging de kring die wij gecreëerd hadden rond engaf een ieder een hand en vertelde wat zij kwam doen. Toen begon zij te zingen,Wow, wat een stem! Je kon direct zien dat de bewoners het ook prachtig vonden. Ogen en monden gingen open van verbazing. Wat een mooi en fijn gevoel geeft het je,als je ziet wat het met je bewoners doet en hoe zij reageren! Prachtig!

Heel mooi dat de zangeres persoonlijk iedereen heel goed aankeek,hun aanraakte, met de een een dansje deed en dat je ziet dat die mevrouw helemaal straalt hierdoor en van een man die meestal weinig praat, die dan echt met haar meezingt! Een bewoner die blind is, maar dat je haar ziet en hoort meezingen en het heel fijn vond dat de zangeres haar hand ook vasthield en bij haar aan het zingen was.

Dit was voor een ieder een hele mooie ervaring en hoop ik voor ons allen voor herhaling vatbaar. Vanuit de bewoners en personeel heel erg dank hiervoor.